Diensten en tarieven

Uurtarief € 35,-

Wij hanteren een standaard uurprijs van € 35,- voor het eerste uur. Daarna per 15 minuten € 7,50

Herinstallatie Windows € 50,-

Windows kan naar verloop van tijd behoorlijk langzaam worden. Programma's lopen vast. Blauwe schermen komen naar voren. Dit kan een hoop frustraties opleveren. Door middel van een herinstallatie wordt windows er weer schoon op gezet.

Herinstallatie Mac OSX € 50,-

Mac OSX is het besturingssyteem van Apple. Net als Windows kan deze naar verloop van tijd langzamer gaan werken. Updates van het besturingssysteem en tijdelijke bestanden kunnen hiervan de oorzaak zijn. Een herinstallatie kan hier een oplossing voor zijn.

PC APK € 35,-

Ook uw computer ondervind slijtage. Net als bij een Auto dient dit geregeld nagekeken te worden. U wilt toch niet dat uw pc tijdens het maken van een belangrijk document ermee stopt? Preventief stofvrij maken, verwijderen van virussen,spyware en reclame zorgen ervoor dat uw computer veel langer probleemloos meegaat. Tijdens deze checkup word er ook gekeken of uw pc nog voldoende beschermd is, en of u misschien updates nodig heeft.

Netwerkoptimalisatie € 35,- per uur

Weinig tot geen bereik van uw WiFi netwerk ? Trage verbinding over de kabel ? Hulp nodig bij het aanleggen van uw netwerk ? Geen probleem! Wij kunnen uw netwerk controleren en waar nodig optimaliseren. Tevens kunnen wij u adviseren bij de aankoop van eventuele nieuwe netwerkapparaten. Of het nou een nieuwe aansluiting is of een reeds bestaande.

Cursus aan huis € 35,- per uur

Heeft u weinig of geen kennis van computers, tablets of internet? Wilt u graag mee kunnen doen met uw kinderen of kleinkinderen? Geen probleem! Samen kunnen wij uw kennis op het gebied van computers/tablets/telefoon en internet vergroten. Door middel van een afgestemd lesprogramma gebaseerd op uw kennis niveau kunnen wij stap voor stap ervoor gaan zorgen dat u weer "up to date" bent met de huidige ontwikkelingen. Samen gaan we dan de basis van het werken met een computer/tablet of telefoon in de praktijk toe passen.

Data Recovery € 50,- diagnosekosten (kosten recovery op nacalculatie)

Wordt uw harde schijf wel nog herkend maar kunnen de bestanden niet meer gelezen worden? Heeft u per ongeluk uw harde schijf of geheugenkaartje geformatteerd? In sommige gevallen kan de data terug gehaald worden. Bij een logisch defect is de data met behulp van speciale software nog terug te halen. De data kan dan op een nieuwe harde schijf of geheugenkaartje geplaatst worden. Bij een fysiek defect kan de harde schijf worden nagekeken door een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Zij maken de harde schijf open in een geprepareerde ruimte. De kosten hiervan zijn wel een stuk hoger. Alvorens de harde schijf op te sturen, word er eerst een diagnose uitgevoerd. Er word dan gekeken of wij de bestanden kunnen redden.

Alle diensten zijn inclusief 21% btw en exclusief onderdelen.